SUPLEMENT KESUKAAN UNTUK DIRI SENDIRI....APA KELEBIHANNYA

12/05/2016 Siti Aminah Abd Halim 0 Comments


 SUPLEMENT KESUKAAN UNTUK DIRI SENDIRI....APA KELEBIHANNYA

 


Set Hamil

My Feberet


Bila kau selalu sangat sakit belakang punca angkat benda berat masa sebelum kahwin sampai pinggang meletup, masalah ni berlarutan apabila salah tido atau angkat benda berat. Bila sakit belakang menyerang, mula la jadi robot sebab susah nak bergerak atau pusing hi hi.

Sebab tu saya ambil ostematrix atau kalsium. Alhamdulillah ostematrix mengurangkan masalah sakit belakang dan sekaligus membantu masalah sakit gigi terutama ketika mengandung. Bila mengandung jarang dan hampir tak ada langsung masalah kejang kaki dan juga bengkak kaki. Ini memang best tau. Cuba tanya wanita mengandung, kejang kaki ni sesuatu yang mengerikan tau!!!!

Lagi satu Feberet saya ialah vitamin C. Kenapa la suka sangat vitamin C ni sebab nak cantik ke???? He he cantik tu bonus la. Apa yang buat saya suka sangat ialah bila saya mula bersin dan hidung berair, cepat2 sambar vitamin C ni. Alhamdulillah selsema tak jadi hinggap. Memang sebelum ni saya ada masalah kulit kering dan bersisik serta gusi berdarah bila memberus gigi. Tapi semua tu dah tak ada lagi apabila saya konsisten dengan vitamin C ni.

Bila ko sendiri dah rasa nikmat sihat tu. Tak perlu la sapa nak paksa ko beli kan. Diri sendiri akan mula gelisah bila stok dah habis. Menggelabah nak restok wei!!!!

ANTARA KELEBIHAN SET KESUKAAN SAYA IALAH

set bersalin asas shaklee

LUKA CEPAT SEMBUH


Bila perempuan dah mengandung bermulalah cabaran yang berbeza dalam hidupnya.

Bermula dari mengandung, melahirkan, berpantang, menyusu & mendidik anak.

Dalam tempoh berpantang, kena uruskan & susukan bayi. Bayangkan masa tu mommies baru je hilang tenaga kerana bersalin. Sama ada bersalin biasa, tiada koyak atau kena jahit, ataupun czer mestilah rasa sakit & susah nak bergerak. Nak susukan bayi lagi.

Set pantang Shaklee yang lengkap dengan zink membantu memcepatkan luka sembuh. Lepas tu boleh berjalan dengan lebih selesa.

Vitalea (multivitamin) & B-Complex membantu mommies untuk lebih bertenaga, disamping elakkan anemia kerana ibu hilang sejumlah darah semasa bersalin & darah nifas.

Vitamin C pula membantu menguatkan sistem imun mommies & baby. Disamping bantu cantikkan kulit
mommies.



💜 Siti (ID 906598)

☎ H/P : 019-4139987
(SMS/Whatsapp)


✉ saminah2801@gmail.com


FB : Siti Aminah Abd Halim

#tsunamishaklee
#LiveAmazing
#landmarkstudy
#shakleeeffect
#16thebest

0 comments:

Terima Kasih atas kesudian anda melawat blog saya, saya akan balas dan jejak blog anda kembali InsyaAllah