KENAPA PERNIAGAAN ONLINE MENJADI PILIHAN DARI SEKARANG????

12/10/2016 damiaamna 0 Comments


KENAPA PERNIAGAAN ONLINE MENJADI PILIHAN DARI SEKARANG????

Shaklee

 


Jom kita tengok senarai alasan kenapa perniagaan internet jadi pilihan ramai:

1. Kos yang cukup rendah – 

Untuk membuka perniagaan internet, anda tak perlu sewa kedai dan keluarkan duituntuk bayar sewa setiap bulan. Tak perlu ubah suai kedai, tak perlu pasang signboard dan sebagainya. Mungkin ada sedikit kos mula seperti mengadakan domain dan host dan membuat iklan di google ads dan seumpamanya. Tapi bayangkan dengan kos sedikit itu anda boleh pasarkan perniagaan internet kepada ratusan juta manusia!!!!.
Saya beroperasi di rumah sahaja tak kita masa, sebab masih lagi memegang jawatan hakiki.2. Perniagaan yang tak ada waktu rehat – 

Perniagaan internet membuka pintu besar untuk berniaga selama 24 jam sehari tanpa henti. Semuanya dapat dilakukan dengan adanya sistem automasi di dunia internet dalam menjalankan transaksi perniagaan. Jika anda menjual produk kasar mungkin perlu turun ke padang untuk penghantaran. Tetapi jika produk yang semuanya berasaskan digital, anda tak perlu buat apa-apa lagi untuk biarkan perniagaan berjalan sepanjang hari sepanjang tahun.
Boleh je jalankan perniagaan walaupun kita pergi bercuti ke mana saja.3. Fleksibel – 

Kemudahan internet membuatkan anda tak perlu berhenti kerja terlebih dahulu untuk menjalankan perniagaan atau menjadi usahawan. Urusan perniagaan internet boleh dipantau ketika habis waktu kerja dan ketika waktu cuti. Kemudahan inilah yang jarang ada pada perniagaan konvensional.
Sila langgan internet yang boleh dicapai walau dimana kita berada dan sebolehnya dengan kelajuan yang maksimum.


4. Mampu bersaing dengan sesiapa saja – 

Jika website anda kemas rapi dan mengkagumkan, tak ada orang akan tahu bahawa anda hanya beroperasi dari rumah sahaja. Ini membolehkan anda bersaing duduk sama rendah berdiri sama tinggi dengan syarikat korporat besar lain. Asalkan anda tunaikan apa yang dijanjikan, anda ada peluang yang sama untuk dapatkan pelanggan dan kekalkan kesetiaan mereka.
Jom bina rangkaian, jemput lawat
www.cergasemulajadi.com


5. Mudah dan murah untuk percubaan – 

Ini juga satu lagi kelebihan perniagaan internet. Anda boleh terus mulakan perniagaan walaupun degan hanya satu sahaja produk. Ada berbagai cara untuk pasarkannya seperti menggunakan ebay dan menggunakan khidmat paypal untuk pembayaran. Perniagaan biasa tak membolehkan urusan ini berlaku dengan mudah.
Ini adalah matlamat utama saya buat bisnes online kerana saya tak perlukan modal yang tinggi .

Jom sertai saya
Whatsapp 019-4139987


💜 Siti (ID 906598)

☎ H/P : 019-4139987
(SMS/Whatsapp)


✉ saminah2801@gmail.com


FB : Siti Aminah Abd Halim

#tsunamishaklee  
#landmarkstudy  
#LiveAmazing
#16thebest
#perniagaanonline

0 comments:

Terima Kasih atas kesudian anda melawat blog saya, saya akan balas dan jejak blog anda kembali InsyaAllah