HANDBAG MAMI MACAM POKET DORAEMON ???? APA YANG ADA DALMNYA??

6/26/2016 Siti Aminah Abd Halim 0 Comments


Apa yang ada dalam hanbag saya??????


Beg mak mak ni selalu orang kata beg doraemon kan hi hi

Bag saya pun macam tu la juga, salah satu benda yang wajib ada dalam bag saya ialah travel pek vitamin untuk keperluan harian saya.

Oleh kerana saya bekerja, biasanya x sempat nak sarapan di rumah pun. Jadual pengambilan saya biasanya selepas sarapan pagi, maka saya akan bawa kemana saja dalam bag saya.

Perkara wajib ada dalam travel pek pula ialah 

Vitalea - multivitamin yang mengandungi zat besi yg baik untuk hb dalam darah.

Vitamin C - yang ni memang tak perlu cerita dah kebaikan dia dan yang penting membantu penyerapan zat besi dalam badan.

B complex - B complex Shaklee mengandungi asid folik yang juga merupakan salah satu vitamin B. Yang sangat penting untuk ibu hamil.

Omega - minyak ikan yang membantu membakar lemak..,.. Dan mengandungi omega 3 yang sesuai untuk minda.

Ostematrix - kalsium yg memang sangat diperlukan oleh semua peringkat umur untuk membantu masalah sendi dan tulang.

Itu semua adalah keperluan wajib saya.

Anda rasa anda perlukan apa?????

Nak juga
Meh pm Damia Amna

Whatsapp 019-4139987 siti

#tsunamishaklee
#pts4kebaboom
#day11task11
#shakleeipoh
#shakleetgrambutan
#vitaminCshaklee
#Bcomplexshaklee
#omegaguardshaklee
#ostematrix

0 comments:

Terima Kasih atas kesudian anda melawat blog saya, saya akan balas dan jejak blog anda kembali InsyaAllah