Kenapa saya kena kembangkan empayar & tak boleh malas2!!!!!!

8/13/2016 Siti Aminah Abd Halim 1 Comments

Kenapa saya kena kembangkan empayar & tak boleh malas2!!!!!!




Nak time freedom


Saya nak berniaga dari rumah dengan masa saya sebagai ibu, pengurus rumahtangga masih lagi tidak terabai. Bebas ke mana saja pada bila2 masa. Tidak terikat dengan masa pejabat lagi.

Money freedom.


Saya perlu besarkan empayar supaya bebas dari beban kewangan malah bebas untuk mengeluarkan zakat pendapatan dan perniagaan bg membantu umat Islam yang lain.

Nak sihat. 


Apa yang paling penting adalah kesihatan kita supaya bertenaga melakukan ibadah. Sangat berharap dapat membantu insan lain supaya menjalani kehidupan yang sihat. 

Jom jadi kaya dan sihat untuk membantu umat yang lain.

Whatsapp 019-4139987 Siti

#tsunamishaklee
#pts4kebaboom
#shakleeipoh
#LiveAmazing
#islamitukaya

1 comments:

Terima Kasih atas kesudian anda melawat blog saya, saya akan balas dan jejak blog anda kembali InsyaAllah

HIMPUNAN TESTIMONI VIVIX AJAIB SHAKLEE

8/03/2016 Siti Aminah Abd Halim 0 Comments

TESITOMONI VIVIX SHAKLEE YANG MENAKJUBKAN!!!!

1.
vivix shaklee

Testimoni isi tumbuh dengan cepat dengan vivix

Pakcik ni kakinya luka kemudian terkena racun pula semasa meracun sawah. Kesannya luka merebak infection dan bernanah sehingga doktor terpaksa korek buang isi betis kakinya sedalam lebih kurang satu inci. Rujuk gambar kedua.
Pakcik pulun minum Vivix 25/3/16,2botol dalam masa lebih kurang dua minggu,
2sudu pagi, dua sudu malam. Syukur alhamdulillah, isi kakinya elok je naik dan penuh. Rujuk gambar ketiga. Doktor tak bekalkan sebarang ubat hanya dressing. Alhamdulillah beliau sgt berpuas hati dengan Vivix.


2. Testimoni Anak Sakit Kulit (Impetigo)

FB Norlen Othman
Ni testi anak saya sendiri,abam umur 3y.tp dia x minum vivix,sy buat masker vivix kat dia utk ikhtiar yg kene impetigo kat muka dan atas kepala.masa kene mmg org tgk rasa 'kotor n jijik' tp mak usahakan juga.... Yg advice sapu vivix ni dr Fyda Noh tau (tq doktor fyda)
Alhamdulillah yg gambar kecik tu gamba sekarang n xde parut pun...syukur abam handsome semula


testimoni lain


Ikhtiar sakit Paru-paru rosak mebawa kepada berhenti merokok





  Tak jadi cucuk insulin selepas minum vivix



Masalah anak kudis buta dan hanya sapukan vivix sahaja.

vivix shaklee

Berminat untuk mendapatkan vivix dengan harga yang istimewa

Boleh Hubungi Puan Siti
019-4139987 atau 


0 comments:

Terima Kasih atas kesudian anda melawat blog saya, saya akan balas dan jejak blog anda kembali InsyaAllah

WORLD SHAKLEE HQ TEMPAT ingin dilawati

8/02/2016 Siti Aminah Abd Halim 0 Comments

Shaklee World HQ

Shaklee World HQ


Mendengar cerita saja dah buat diri teruja sangat, kenapa ya????


Shaklee dikenali dengan syarikat supplemen semulajadi yang sangat-sangat bermutu tinggi. Kalau smue nak tau, bukan supplemen je tau. HQ Shaklee yang terletak di Pleasanton, California tu pun memang mesra alam dan mesra pengguna. Inilah salah satu tempat saya teringin untuk pergi lihat sendiri. Nak jumpa saintis Shaklee he he. 

Antara keunikan HQ Shaklee ni adalah :


▶️bahan-bahan kayu & pintu diambil dari kawasan hutan mampan
▶️Pembuatan permaidani daripada bahan yang dikitar semula
▶️Kerusi-kerusi diperbuat daripada bahan yang dikitar semula
▶️Taman landskap yang dijaga rapi terdiri daripada sebahagian tumbuhan botanik yang terdapat dalam produk Shaklee
▶️Pengunaan sensor pergerakan bagi mengawal suis lampu untuk tujuan penjimatan tenaga
▶️Penghadang tingkap yang dikawal oleh sensor elektrik, bagi membolehkan 80% cahaya luar menerangi ruang dalaman dan pada masa yang sama menapis kepanasan
▶️Penggunaan "Low E-Glass" di seluruh bangunan untuk penggunaan tenaga yang efisien

#tsunamishaklee
#LiveAmazing 
#shakleeipoh

0 comments:

Terima Kasih atas kesudian anda melawat blog saya, saya akan balas dan jejak blog anda kembali InsyaAllah