PERLU ADA KEDAI ATAU PREMIS KE BILA BERNIAGA??....INI CERITA SAYA

12/08/2016 Siti Aminah Abd Halim 0 Comments

 PERLU ADA KEDAI ATAU PREMIS KE BILA BERNIAGA??....INI CERITA SAYA

BISNES ONLINE

 

Bisnes di alam maya????

Bila namanya bisnes alam maya, maka kedainya pun alam maya juga la kan. Bunyi macam kelakar kan. Tapi itu lah hakikat bagi yang buat bisnes macam saya ni. Kami biasanya tidak mempunyai stok di tangan. Insyaallah, kami tidak perlu risau barang tak jalan atau stok beku he he.

Saya hanya ada kedai alam maya untuk tujuan mempromosi barang jualan saya. Saya akan pastikan semua maklumat barang jualan saya sampai ke pengguna. Setiap hari saya akan promosi atau 'post' dalam kedai maya saya mengenai produk atau barang jualan saya.

Antara medium yang saya gunakan ialah melalui Facebook, FB ads, blog, Instagram dan juga Whatsapp. Perlu sentiasa aktif dalam semua medium ini.

Jom ikuti perkembangan saya di


Jom follow ig saya di instagram saya Damia Amna

FB ads saya iaitu

1.  Vitamin Sihat Cergas Semulajadi
2. Amna Akojaya

Whatsapp 019-4139987 Siti

#tsunamishaklee
#LiveAmazing
#landmarkstudy
#akojaya
#16thebest

0 comments:

Terima Kasih atas kesudian anda melawat blog saya, saya akan balas dan jejak blog anda kembali InsyaAllah