KENAPA SAYA PILIH PRODUK MLM NI???? ADAKAH KEKAYAAN YANG DICARI?

11/30/2016 Siti Aminah Abd Halim 0 Comments


KENAPA SAYA PILIH PRODUK MLM NI???? ADAKAH KEKAYAAN YANG DICARI?



Kenapa nak sangat bisnes Shaklee ni????


Tak cukup sangat ke duit gaji kerja sekarang ni. Dah boleh beli rumah dan kereta pun kan.

Memang la dapat semua tu dengan jawatan saya sekarang. Tapi apa yang lebih diingini ialah masa bersama mereka. Buat masa ni anak ditinggalkan dengan pengasuh, yang bersekolah pula akan transit ke taska berdekatan. Kesian juga tengok anak2 balik rumah bersama mak ayah yang balik kerja.

Sebenarnya mereka lagi letih berbanding kita yang berkerja. Malam sebelum pukul 10 masing2 dan pengsan. Lambat sediakan dinner, alamatnya terus tido tanpa mkn malam la.

Bila berbisnes Shaklee dapat kepuasan membantu orang lain terutama sekali ahli keluarga terdekat untuk tingkatkan kesihatan. Menyesal pula lambat kenal Shaklee. Tapi, ye la kan. Masa tak dapat diundur kembali.

Doakan semoga saya berjaya, dan mampu peroleh time freedom bersama keluarga dan yang paling penting dapat bantu orang lain bertambah sihat.










#tsunamishaklee
#shakleeeffect
#LiveAmazing
#landmarkstudy

0 comments:

Terima Kasih atas kesudian anda melawat blog saya, saya akan balas dan jejak blog anda kembali InsyaAllah