SAKIT HATI BETUL TENGOK KOLEKSI BAJU RAYA BELLA AMMARA NI!!!!

4/18/2017 Siti Aminah Abd Halim 2 Comments

SAKIT HATI BETUL TENGOK KOLEKSI BAJU RAYA BELLA AMMARA NI!!!!

bella ammara

Masya allah!!! memang menyakitkan hati dan mata betul la koleksi baju raya Bella Ammara ni. Mami pada mulanya nak cari BAJU RENANG je!!! Jadi memang mami terjumpa dalam Instagram baju renang yang memuaskan hati mami. Oleh kerana mami nak beli baju renang, jadi mami follow la Instagram BellaAmmara ni. Sekali ternampak la pula rekaan baju raya dia.


Tak pernah peduli Jenama Bella Ammara!!



Mami ada je nampak page Bella Ammara ni lalu kat newsfeed mami dalam facebook. tapi mami tak pernah ambil peduli pun sebab memang tak pernah nak ambil tahu pun. Selalu je dengar kawan-kawan pejabat dan kawan facebook sebut pasal shawl atau tudung keluaran bella Ammara ni. Tapi "ada aku kesah!" he he.....sebab tak kenal kan.


Tak kenal maka tak cinta!!!



Betul la kata orang tua-tua, "Tak kenal maka tak cinta". Jangan sesekali kata tidak suka kalau tak mengenalinya betul-betul dulu. Bila terpandang ciri-ciri rekaan baju raya keluaran Bella Ammara ni buat mami jatuh suka pula. Biasa la kan, mami ni kan baru habis pantang bersalin. Bila ibu ada anak kecil yang masih menyusu ni, memang banyak 'cekadak' kata orang bila nak 'shopping' baju ni. Sebab memikirkan nak selesa kerana masih menyusu anak kecil.


Harga pakaiannya mahal??


Betul!! sebelum mami kenal dengan Bella Ammara ni, mami pun berfikiran begini. Bila dah tengok betul-betul, baru tahu kenapa harganya begitu. jadi, boleh dikatakan harga pakaian keluaran BA ni sangat berpatutan dengan "materal" atau jenis kain yang digunakan.


harga BA


Ciri-ciri rekaan yang menepati kehendak wanita moden.



Ciri-ciri rekaan baju raya keluaran Bella Ammara memang menepati kehendak wanita moden masa kini. Baju rekaan Bella Ammara semuanya adalah mesra wudhu', iaitu direka dengan zip tersorok di bahagian hujung lengan bagi memudahkan wanita muslimah untuk berwudhu'. Rekaan baju Bella Ammara juga 'Nursing Friendly' iaitu sangat sesuai untuk ibu menyusu bayi. 

Koleksi baju raya Design Lily


Koleksi baju raya design Lily terdapat 8 pilihan rekaan dengan 2 rekaan jubah, 1 rekaan kebaya dan selebihnya adalah rekaan kurung moden yang cantik. Gabungan rekaan moden dan tradisional yang sangat menarik dan tidak terlalu menonjol dan sesuai dipakai pada hari lebaran atau sebarang majlis. Bagi mami yang tidak terlalu megikuti dunia fesyen, tidak la merasa terlalu janggal untuk menggayakan baju koleksi Bella Ammara ni he he....maaf la mami ni kolot sikit he he, tapi tetap teringin la juga nak melawa ha ha

















Koleksi Bella Raya Premier 2017


Selepas Koleksi raya design Lily, 10 rekaan muncul pula dalam koleksi Bella Raya Premier 2017. Rekaan yang lebih ekslusif dan ada yang boleh dijadikan pakaian untuk majlis istimewa seperti majlis tunang. Itu bagi mami yang agak kurang berfesyen la kot ha ha.






















Ada yang berminat nak pre order. Boleh hubungi melalui medium berikut.facebook Siti Aminah Abd Halim  dan juga nombor telefon di bawah.
Rekaan yang laris, takut tak sempat berada di butik. Hanya perlu deposit sserendah RM100/item. dan Rekaan ini secure 100%. Jangn terlambat ye....Sebelum 21 April 2017.Atau boleh juga menempah di laman web rasmi Bella Ammara


Koleksi Basic Jubah.


Ada juga koleksi basic jubah bagi mereka yang lebih gemar kepada rekaan yang ringkas dan selesa dengan 12 plihan warna yang menarik. 






















💜 Siti (ID 906598)
H/P : 019-4139987

(SMS/Whatsapp)
✉: saminah2801@gmail.com
 Instagram :Damia Amna

2 comments:

  1. ya Allah.. cecantiknya jubah koleksi BA nih.. huu~ jatuh cinta betul.. memang plan nak beli barang selai dua untuk raya nanti.. hee~ tengok nanti bajet cakap ape..

    ReplyDelete

Terima Kasih atas kesudian anda melawat blog saya, saya akan balas dan jejak blog anda kembali InsyaAllah