MENGAPA VITA LEA BEGITU ISTIMEWA

2/20/2014 damiaamna 0 Comments


VITA LEA
Dalam pemprosesan multivitamin dan mineral, pelbagai khasiat secara beransur-ansur bersatu bersama-sama sehingga mereka membentuk pes , atau campuran. Dalam apa-apa , cecair mesti dikeluarkan untuk menghasilkan kepingan. Kebanyakan syarikat menggunakan produk petroleum kepada mashing . Kemudian, mereka mesti membuang cecair dari pulpa ke dalam tablet , di sini cecair adalah alkohol. Biasanya, apabila anda membuka botol pemakanan tambahan yang diperbuat daripada alkohol atau produk petroleum lain, anda akan dapat bau rasa minyak.
Shaklee hanya menggunakan air tulen untuk mengintegrasikan Vita -Lea , apabila buburan(Bijian yang kecil) membentuk tablet yang kukuh , hanya air tersejat , ia tidak mempunyai minyak atau sisa kimia boleh ditinggalkan dalam tubuh kita.
 Anda hanya perlu untuk memanaskan tablet pemakanan. Anda akan dapat mengetahui sama ada pengilang menggunakan produk petroleum atau pengikat kimia dalam proses pembuatan. Ia adalah nasihat yang anda melakukannya di luar rumah, kerana jika pemprosesan itu melibatkan minyak ( ia mungkin melibatkan ), selepas membakar bau akan sangat pedas dan sisa-sisa adalah awan kotoran hitam.


Sekarang , anda boleh melakukan ujian yang sama di Shaklee Vita -Lea . Ia bau seperti sayur-sayuran hangus dan baki hanyalah timbunan abu.

 Integrasi pulpa mineral multivitamin memerlukan lebih kos dan sangat memakan masa jika menggunakan air dan bukan produk petroleum , bagaimanapun, menegaskan Shaklee hanya menggunakan air tulen.
 Shaklee " Explo - Tab"
Sesetengah syarikat menghasilkan apa yang dikenali sebagai "melepaskan masa" mereka pelbagai pemakanan tambahan. Mereka mahu anda percaya bahawa anda telah mencapai sesuatu yang unik dan berkesan. "Melepaskan Time " pelbagai pemakanan tambahan masalah adalah, banyak nutrien diserap awal dalam proses pencernaan , tetapi kemudian gagal untuk menyerap. Jika " masa melepaskan " pelbagai makanan tambahan gagal untuk melepaskan dengan betul setiap nutrien pada masa yang sesuai , maka anda akan kehilangan .
Bagi sesetengah makanan tambahan pemakanan, seperti vitamin C , sistem "melepaskan masa" memang sangat berguna. Tetapi sistem ini tidak sesuai untuk multivitamin dan mineral. Apa yang sesuai untuk jenis ini produk dipanggil " Explo - Tab" . Shaklee Vita -Lea telah menggunakan teknologi ini untuk beberapa tahun dan berkesan melepaskan nutrien.
" Explo - Tab" teknologi Shaklee membenarkan tablet untuk tinggal dalam sistem penghadaman untuk seketika, dan kemudian dengan cepat meletup untuk melepaskan pemakanan. Yang berikut menerangkan " Explo - Tab" operasi. Jika anda memotong tablet Vita -Lea ke dalam corak-carik yang sangat halus dan diperhatikan di bawah mikroskop , anda akan melihat bola putih kecil. Ini bola halus adalah bijirin kanji. Apabila bijirin kanji basah, mereka akan pengembangan dan memaksa tablet " letupan" , dan melepaskan nutrisi dalam.
 Sekarang, mari kita melakukan eksperimen untuk melihat bagaimana baik multivitamin DIURAIKAN DALAM TUBUH KITA.
 
 
 
 
Siapakah yang akan mendapat manfaat daripada Vita -Lea
  •  Wanita yang cuba untuk hamil
  •  Sesiapa yang berminat dalam mempromosikan kesihatan jangka panjang dan daya hidup
  •  Sesiapa yang hari -hari diet tidak semestinya optimum
  •  Mereka yang prihatin tentang menyediakan sokongan ditambah untuk fungsi imun
  •  Mereka yang tinggal gaya hidup yang terutama tekanan
  •  Sesiapa yang mendapat sakit kerap
 
 

 
 

 

0 comments:

Terima Kasih atas kesudian anda melawat blog saya, saya akan balas dan jejak blog anda kembali InsyaAllah